Altileie Kongsberg DA - Navigering: Ny side - Forside - Skogsredskap

Agromaster Pilkemaster EVO 36 vèdmaskin    Utskriftvennlig side    PDF brosjyre     Video 

Komplett vèdmaskin. En utrolig populær og enkel måte å gjøre opp vinterveden på. Maskinen drives av en liten bensinmotor, og betjeningen er både enkel og sikker for deg som bruker. Den har også påmontert transporttralle for flytting på vei. Maskinen er kjent for å være meget rask, og det betyr stor produksjonskapasitet for brukeren.

Dette er en helt ny utgave, med kapasitet for hele 36 cm i stokkdiameter. Kløyvekraften er også på hele 8 tonn.

- Hektes på tilhengerfeste til bilen
- Drift fra egen bensinmotor (13 Hk - Blyfri 95 okt)
- Stokkløft
- Hydraulisk kapping (kjede) og kløyving
- 4 meter transportband
- 8 tonn kløyvekraft
- Fra 5 til 36 cm stokkdiameter

     
NB! Bildene viser utgave uten transporttralle!
Se flere bilder av objektet

   
 Døgn  kr.    1600,- eks. mva    
 Helg  kr.    3000,- eks. mva    
 Uke (7 dager)  kr.    5000,- eks. mva    
       
 Forsikring pr. døgn  kr.   40,- eks. mva  
 Tilkjørt - samt opplæring  kr. 380,- eks. mva (inntil 25 km)  
 Henting  kr. 380,- eks. mva (inntil 25 km)  

Mer informasjon om produktet fra produsenten av Agromaster Pilkemaster EVO 36:

Pilkemaster Evo er en annengenerasjons vedmaskin som takket være sin utmerkede formgivning og fleksible konstruksjon kan tilpasses akkurat dine behov. Dersom kravene dine øker, kan du når som helst tilføre maskinen nye egenskaper.

Stammen på Pilkemaster Evo er konstruert slik at du kan justere maskinens arbeidshøyde slik det passer deg best. Brukshåndtaket og matebordet kommer da i ergonomisk riktig høyde, slik at uheldig belastning på håndledd og kropp unngås. Med samme lette bevegelse fører du veden frem på bordet og kapper den lett og stille med den automatisk smurte motorsagen. Takket være en unik, patentert konstruksjon er kjedehastigheten høy, og kappebevegelsen overlegent lett og rask.

Vi har lagt spesiell vekt på å utvikle brukersikkerheten hos Pilkemaster Evo. Maskinens styrehåndtak er beskyttet, slik at det kun kan brukes fra brukerplassen. Derfra når man verken til sagen eller til kløveanordningen. Kløyvingen skjer uten påtvunget utløsning, og motorsagen roterer kun ved saging. Transportørens sikkerhet er høy, og lydnivået behaglig. Konstruksjonen av Pilkemaster Evo er åpen og luftig, samtidig som brukersikkerheten er bedret!

Den hydrauliske kløyveeffekten og hurtigheten til Pilkemaster Evo justeres automatisk fra to til åtte (2 – 8) tonn avhengig av virkets størrelse og hardhet. For begge modellene kan du velge kløyvekniv som passer dine behov, enten for kløyving i to/fire eller to/seks deler. Takket være den unike kløyvefunksjonen, kan du kappe flere tynnere stokker og kløyve dem i samme kløyvingsmoment. Høyden på kløyvekniven justeres lett fra brukerplassen. Flis og rester faller på bakken takket være kløyvingsrennens åpne konstruksjon.

Takket være den helt nye og patenterte konstruksjonen av transportøren på Pilkemaster Evo, er den lydsvak og lett å montere i arbeids- eller transportmodus. Den 4,0 meter lange transportøren er vridbar i sideleddet, og du kan kappe ved og fylla f.eks. tre store sekker uten å flytte på selve maskinen.

Som kraftkilde for Pilkemaster Evo kan du bruke en tradisjonell traktor, en forbrenningsmotor eller el-motor. Utover traktordriften kan man fra begynnelsen også installere enten forbrennings- eller el-motor eller gjøre det senere ved behov. Maskinens transportør kan felles ned, noe som gjør at den enkelt kan transporteres bak en traktor. Dessuten forenkeles transporten av den sammenleggbare stangen. Med det transportunderstellet som finnes som tilleggsutstyr flytter man maskinen lett også med personbil. Transportunderstellet kan også ettermonteres på en passende Pilkemaster vedmaskin. På Pilkemaster Evo kan man også montere en patentert, kraftig løfteanordning for trestokkene som løfter selv de største stokkene fra dem høyden de ligger i til bordet, og du behøver ikke belaste rygg og armer.