Altileie Kongsberg DA - Navigering: Ny side - Forside - Skogsredskap

Agromaster Pilkemaster GO!, vèdmaskin    Utskriftvennlig side    PDF brosjyre      Video

Komplett vèdmaskin - og en helt ny maskin fra Agromaster. En utrolig populær og enkel måte å gjøre opp vinterveden på. Maskinen drives av en liten bensinmotor, og betjeningen er både enkel og sikker for deg som bruker. Den har også påmontert transporttralle for flytting på vei. Maskinen er kjent for å være meget rask, og det betyr stor produksjonskapasitet for brukeren. Produsenten markedsfører maskinen som den raskeste maskinen på markedet.

Dette er altså en helt ny utgave, spesielt designet for transport etter vei. Maks stokkdiameter er 30 cm, og kløyvekraft på 5,6 tonn.

- Hektes på tilhengerfeste til bilen
- Drift fra egen bensinmotor (B&S 13 Hk - Blyfri 95 okt)
- Stokkløft
- Hydraulisk kapping (kjede) og kløyving
- 3,7 meter transportband
- 5,6 tonn kløyvekraft
- Fra 5 til 30 cm stokkdiameter
- Maks kappelengde 50 cm
- Vekt 740 kg

     

Se flere bilder av objektet

   
 Døgn  kr.    1440,- eks. mva    
 Helg  kr.    2600,- eks. mva    
 Uke (7 dager)  kr.    4480,- eks. mva    
       
 Forsikring pr. døgn  kr.   40,- eks. mva  
 Tilkjørt - samt opplæring  kr. 380,- eks. mva (inntil 25 km)  
 Henting  kr. 380,- eks. mva (inntil 25 km)  

Mer informasjon om produktet fra produsenten av Agromaster Pilkemaster GO!:

Pilkemaster GO! - Revolusjonerende nyhet!

Pilkemaster GO! byr på en helt ny kombinasjon av mobilitet og effektiv vedkløyving med svært jevnt resultat. Pilkemaster GO! som kan festes bak en personbil, har omfattende utstyr som standard, og vedmaskinen er utviklet for å kunne fungere under alle typer forhold.

Den mest mobile Pilkemaster vedmaskinen

Pilkemaster GO! vedmaskin er utviklet med tanke på enkel forflytting av maskinen, og det er også lett å klargjøre den for bruk etter flyttingen. Utstyrt med forbrenningsmotor og transportunderstell for veitransport kan Pilkemaster GO! lett flyttes hvor det måtte være bak en personbil. Med kløyvekraft på 5,6 tonn klarer maskinen å kløyve stokker på opp til 30 cm.

Kappebevegelsen til den automatisk smørende kjedesagen er overlegent lett og rask. Takket være dette unike systemet justeres høyden på kløyvekniven automatisk etter stokkens tykkelse, og du kan kløyve i 2 eller 4 deler.

Med den hydrauliske stokkløfteren, kan du også løfte store stokker til innmatingsbordet og spare både hendene og ryggen. En lang og svingbar transportør på 3,7 meter gjør det mulig å kløyve veden og transportere den f.eks. til tre store sekker, uten å flytte på maskinen.