Altileie Kongsberg DA - Navigering: Ny side - Forside

Arrangement og festplass   Utskriftvennlig side

Vi har nå fra ettervinteren 2017 også festplass til leie. Her kan du samle gjester til utallige typer arrangementer. Barneselskap, bursdagsfeiring, vennefester, cowboyfest, utdrikningslag, klassefest, jobbsammenkomst, firmafest osv. Vi kan selvfølgelig også ta på oss komplette arrangementer, med matservering, skjenking, transport av gjester og aktiviteter om det skulle være ønskelig.


50-manns lavvo (10 meter i diameter)
(klikk for større bilde)


Lavvo med bålpanne
(klikk for større bilde)

En 50-manns lavvo står rigget klar til bruk, i naturskjønne omgivelser mellom åpent lende og elv. Lavvo'n er egnet for selskap med inntil 60 gjester (sittende ved bord). Bord og benker blir satt opp for ønsket antall gjester, og bålpannen i midten (alternativt bål) vil sørge for den varme og stemningsfulle atmosfæren. Ekstra oppvarming på kalde vinterdager kan leies som tilleggsutstyr. Lavvo'n har tregulv og montert belysning. Toalettvogn er inkludert i leien. Også annet utstyr kan leies om ønskelig. Vi kan nevne: Reinsdyrskinn, paellapanne, grill, servise, glass, trekopper, øltappeutstyr, musikkanlegg etc. Vi kan også sørge for transport av gjester - med utleie av 16 seter minibusser, alkoholservering om ønskelig, og aktiviteter av mange slag. Safari med ATV og spesialhengere for personell. Ponniridning eller bruk av hest på annen måte som f.eks tømmekjøring (barneselskap).

Vi tar også på oss diverse andre arrangementer, men da et begrenset antall arrangementer i vårt festlokale på gården (kun sommertid). Vi har en låve innredet for dette formål, med alle de fasiliteter et festarrangement bør inneholde. Hele 25 meter med bord og benker står til en hver tid klart til å ta imot grupper fra 30 - 120 personer. Dansegulv, bar, scene og anretningsbord for matservering er innrammet i en ekte bonderomantisk atmosfære. Et rent, men likevel røft og rustikk miljø, med lyssatte gamle hesteredskaper som ramme om festen. Vi tar her kun på oss komplette arrangementer, med mat, musikk og evt. alkoholservering (ambulerende skjenkebevilling). Busser kan også leies for transport av festdeltakere.

Tips:

- Sommerfest (mai - september)
- Oktoberfest (september - oktober)
- Cowboyfest (hele sommeren)

Kontakt innehaver
for mer informasjon:

Kai Henning Ramberg
Mosebekkveien 4                  
 
3618 Skollenborg               

Tlf.: 920 84 440
E-mail:
kai.henning@altileie.noDeler av langbordet dekket til fest
(klikk for større bilde)
 


Deler av langbordet dekket til fest
(klikk for større bilde)

 

Anretningsbordene før pynting
(klikk for større bilde)


 
 Baren
  (klikk for større bilde)